وي ادامه داد: استان قزوين از حيث آثار تاريخي و پيشنه تمدن، جايگاه خاصي در کشور دارد و لازم است زير ساختها و امکانات رفاهي موجود آن تقويت شود.
سيد علي اکبر طاهايي با بيان اينکه اطلاع رساني و معرفي در حوزه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري بايد در ابعاد ملي و بين المللي صورت گيرد، تاکيد کرد: در تدوين اسناد توسعه استان قزوين توجه ويژه اي به بخش گردشگري و مقوله اطلاع رساني و معرفي صورت گرفته است که اميدواريم با اين نگاه بتوانيم استان قزوين را به گردشگران و علاقمندان معرفي کنيم.
استاندار قزوين با اشاره به نقش شهرداري ها در تقويت بخش گردشگري و ميراث فرهنگي گفت: در جهت ساماندهي و مرمت آثار تاريخي شايسته است که شهرداريها وارد عمليات اجرايي شده و تقويت و پشتيباني شوند و از سرمايه گذاراني که توان جذب گردشگران داخلي و خارجي را دارند براي توسعه بخش گردشگري استفاده کنيم.
محمد مهدي رضا پور، رئيس سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري استان قزوين نيز با ارائه گزارش کامل از وضعيت سه حوزه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گفت: قزوين يکي از شهرهاي تاريخي کشور به شمار ميرود که برخي از بناهاي آن داراي اعتبار بين المللي بوده و موقعيت استراتژيکي آن يعني قرار گرفتن بر سر راه تمدن شرق ، غرب و شمال کشور باعث شده تا آثار تاريخي بسيار متعدد و متنوعي در اين استان بنا شود.
وي متذکر شد: مطالعات باستان شناسي و اشياي به دست آمده از دشت قزوين مبين پيشينه ارزشمند تاريخي در دورههاي مختلف است و از 20هزار اثر تاريخي ثبت شده کشور، هزار و 250اثر آن متعلق به استان قزوين است.
رضا پور با اشاره به استراتژي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور در جهت توسعه بخش گردشگري و رسيدن به آرمانهاي مطلوب اين صنعت، اظهار داشت: طي سه سال گذشته دو پروژه هدف گردشگري در اين استان به مرحله اجرايي رسيده است.
وي همچنين به فعاليتهاي صورت گرفته در بخش صنايع دستي اشاره کرد و افزود:از جمله برنامه هاي ما در بخش صنايع دستي و هنرهاي سنتي آموزش رايگان صنايع دستي به علاقمندان، حفظ و احياي هنرهاي سنتي همچون موج بافي که تنها هنرمند اين رشته در قزوين مستقر بوده و جزو پيش کسوتان اين صنعت است./106
انتهای پیام/